POTREBNÉ INFORMÁCIE

Kód: 01258

Značka: ESOX

CARP 700 veľ.1 1ks očko

(0)

Obľúbené očkové rybárske háčiky Esox CARP 700 sú určené pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú spoľahlivé rybárske háčiky za skutočne výhodnú cenu.

Cena 0,07 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
#4699 Haldorado-n-butyric-pop-up-big-carp-n-butyric-slivka-600x800
  • #4699 Haldorado-n-butyric-pop-up-big-carp-n-butyric-slivka-600x800

N-Butyric Pop Up KYSELINA MASLOVÁ + SLIVKA 13+17mm

06028
N-Butyric, teda kyselina maslová, je nesmierne chytľavá „aróma“, hlavne pokiaľ ide o letné rybačky na kapry a amury, preto nie je náhoda, že je táto príchuť na palete Haldoráda zastúpená v širokom rade produktov.
7,80 €
S DPH 1 deň
Množstvo
Skladom - 1 ks

Registráciou na našom internetovom obchode získavate ihneď zľavu -5% na všetky objednávky! Ak prekročíte súčet objednávok nad 50,00 € získavate vyššiu zľavu vo výške -6% na všetky objednávky ...
  DOPRAVA ZDARMA

Na všetky objednávky nad 99€

  ZÍSKAJTE ZĽAVY AŽ DO -20%

Stačí sem kliknúť a zaregistrovať sa :-)

  MOŽNOSŤ VRÁTENIA TOVARU

do 14 dní od doručenia

Objednajte do 09h 23m 05s a Vašu objednávku ešte dneska odošleme!
Popis

N-Butyric, teda kyselina maslová, je nesmierne chytľavá „aróma“, hlavne pokiaľ ide o letné rybačky na kapry a amury, preto nie je náhoda, že je táto príchuť na palete Haldoráda zastúpená v širokom rade produktov. Konečne dozrel čas, aby bola táto chytľavá aróma zastúpená na našej palete aj vo forme kompletnej rodiny nástrah.

Nástrahy s príchuťou N-Butyric sú veľmi účinné aj individuálne, ale pre dosiahnutie čo najväčšej chytľavosti ich môžeme párovať aj s inými, dobre známymi a osvedčenými príchuťami. Ba čo viac, môžeme túto rodinu trochu poblázniť aj na poli farieb. Ochutené varianty totiž dostali dvojaké sfarbenie, ktoré bolo optimalizované na výslovne teplé, kalné vody.
Nástrahy prichádzajú v tvare guličiek v dvoch prevedeniach - Method a Big Carp. Nástrahy pre method feederových rybárov sú zmiešané 9 a 11 mm-ové, kým variant pre kaprárov zas obsahuje obsahuje 13 a 17 mm-ové zrniečka.
Aby boli nástrahy perfektne poziciované s veľkými háčikmi, boli vybavené veľkou vztlakovou silou, všetko sú to tým pádom Pop Up, teda plávajúce varianty.

Pre každú veľkosť nájdeš v sortimente 4-4 chuťové varianty. Sú to Kyselina maslová Natural - biela, Kyselina Maslová + Syr - biela a oranžová, Kyselina Maslová + Med - biela a žltá a Kyselina Maslová + Slivka - fialová.

Detaily produktu
HALDORÁDÓ
06028
1 ks
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 05062

Značka: HALDORÁDÓ

TORNADO POP UP XL SYR 15mm 30g

(0)

Tornado Pop Up XL je pozoruhodne tvarovaná, mimoriadne atraktívna, varená, plávajúca nástraha, ktorá si dokáže zachovať vo vode tvar aj nadnášacie vlastnosti po celé dni, zatiaľ čo zo seba neprestajne chrlí vábivú príchuť a arómu.

Cena 5,10 €
Viac
Skladom
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Sledujte nás na Facebooku