POTREBNÉ INFORMÁCIE

Kód: 01258

Značka: ESOX

CARP 700 veľ.1 1ks očko

(0)

Obľúbené očkové rybárske háčiky Esox CARP 700 sú určené pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú spoľahlivé rybárske háčiky za skutočne výhodnú cenu.

Cena 0,07 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
#5180 KLOR4
  • #5180 KLOR4

KLOR veľ. 8 10ks

06672
Vzor háčikov Klor bol navrhnutý a vytvorený Dannym Fairbrass ako maximálne agresívne, silný a rýchlo sa otáčajúce háčik s brilantným potenciálom schopnosti zaseknutie sa v kaprie tlamke za použitia rôznych typov montáží.
6,49 €
S DPH 1 deň
Množstvo
Skladom - 5 ks

Registráciou na našom internetovom obchode získavate ihneď zľavu -5% na všetky objednávky! Ak prekročíte súčet objednávok nad 50,00 € získavate vyššiu zľavu vo výške -6% na všetky objednávky ...
  DOPRAVA ZDARMA

Na všetky objednávky nad 99€

  ZÍSKAJTE ZĽAVY AŽ DO -20%

Stačí sem kliknúť a zaregistrovať sa :-)

  MOŽNOSŤ VRÁTENIA TOVARU

do 14 dní od doručenia

Objednajte do 05h 19m 37s a Vašu objednávku ešte dneska odošleme!
Popis

Vzor háčikov Klor bol navrhnutý a vytvorený Dannym Fairbrass ako maximálne agresívne, silný a rýchlo sa otáčajúce háčik s brilantným potenciálom schopnosti zaseknutie sa v kaprie tlamke za použitia rôznych typov montáží .

Tento typ háčika sa vyrába u jedného z najlepších japonských výrobcov háčikov a je neuveriteľne odolný. Ukázalo sa, že je schopný zvládnuť lov v extrémnych podmienkach u nás aj v zahraničí kedy sme mali políčeno na tie najväčšie ryby ktoré sa na týchto vodách nachádzali.

Klor má veľmi agresívny tvar (ešte viac ako u háčikov Kurv Shank) kedy je hrot v rovine s očkom háčika, čo ho predurčuje k rýchlemu otáčania a zaseknutiu v tlamke kapra. Zakrivenie háčika v rovine s hrotom uľahčuje prácu a nie je u neho potreba použitia rovnátka Kicker či s zmršťovacou hadičkou.

Je vhodný pre použitie ako s mäkkými šnúrkou bez poťahu tak s pahovanými  šnúrkami alebo s kombi náväzcami.

Špička hrotu je dlhá, veľmi ostrá a mierne otočená, čo zaisťuje najbezpečnejšie možné zaseknutie háčiku.

Rovnako je oveľa menej pravdepodobné, že budú poškodené bielu rybou, raky a to predovšetkým na štrkovom dnu
Háčik je vyrobený zo silného drôtu a je veľmi odolný, možno ich využiť prakticky v akejkoľvek situácii a to aj keď lovíte napríklad v prekážkach či vodné vegetácii bez toho aby ste sa museli báť že sa tento háčik ,, narovná ".

Počas testovania sa Dannymu podarilo pomocou tohto háčika uloviť kapry vážiacu viac ako 60 libier z divokých francúzskych vôd, ktoré boli plné vážok.

Napriek sile drôtu zostáva hrot veľmi ostrý a ak milo sa tento háčik raz zasekne už nepovolí.

 

Detaily produktu
KORDA
06672
5 položky
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 07655

Značka: KORDA

Kamakura WIDE GAPE veľ. 4 10ks

(0)

Kamakura je jeden z najostrejších rybárskych háčikov na kapry, naostrený na najvyššiu možnú toleranciu.Použitím existujúcich a populárnych háčikov Wide Gape Korda zdokonalila techniku, ktorá im umožňuje ponúkať háčiky na lov kaprov ostrejšie ako inokedy priamo z balíčka.

Cena 8,99 €
Viac
Skladom

Kód: 06741

Značka: CARP 'R' US

CENTURION 2000 ATS veľ. 2 10ks

(0)

Stvořen pro chytání v těžkých podmínkách. Perfektní tvar, který sedí v kapří tlamce bez pohnutí i při těch nejsilovějších soubojích.Jeden z nejoblíbenějších tvarů kontinentálních lovců velkých ryb, který je prověřen mnoha lety a nespočtem obrovských úlovků. 

Cena 7,02 €
Viac
Skladom

Kód: 02180

Značka: KORDA

WIDE GAPE barbless veľ. 6 10ks

(0)

Produkt popredného anglického kaprárskeho špecialistu firmy Korda.Korda Wide Gape B je totožný s háčikom Wide Gape, ale na rozdiel od neho nemá protihrot a pri výrobe bol použitý o niečo silnejší drôt.

Cena 6,49 €
Viac
Skladom

Kód: 00709

Značka: SASAME

Boil ST veľ.4 12ks očko

(0)

Háčiky Sasame Boil ST, sú háčiky s populárnym tvarom Anti-Eject. Tvar týchto háčikov je predurčený k použitiu s plávajúcimi a taktiež s potápavými nástrahami.

Cena 3,60 €
Viac
Skladom

Kód: 01912

Značka: KORDA

WIDE GAPE veľ. 6 10ks

(0)

Korda Wide Gape je skutočný skvost, ktorý chytil najväčšie kapre tejto planéty. Jeho konštrukčné prepracované detaily tvoria celok, čím vznikol jeden z najlepších háčikov všetkých dôb.

Cena 6,49 €
Viac
Skladom

Kód: 05374

Značka: SASAME

CHINU veľ.1 12ks očko

(0)

Exkluzívna séria háčikov vyrobených v Japonsku. Špeciálne zahnutý tvar ramienka a očka zaistí vždy ideálny sklon háčika pri záseku, čím dokonale eliminuje stratu rýb.

Cena 2,90 €
Viac
Skladom
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Sledujte nás na Facebooku