POTREBNÉ INFORMÁCIE

Kód: 01258

Značka: ESOX

CARP 700 veľ.1 1ks očko

(0)

Obľúbené očkové rybárske háčiky Esox CARP 700 sú určené pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú spoľahlivé rybárske háčiky za skutočne výhodnú cenu.

Cena 0,07 €
Viac
Skladom

Kód: 06125

Značka: GUNKI

Tipsy SXL 7,6cm PINK PARADISE

(0)

Tipsy SXL je špeciálna nástraha, ktorá v sebe skrýva niekoľko rôznych pohybov a vibrácií. Kopýtkový chvostík je veľmi citlivý a pracuje aj pri veľmi jemnom zaťažení. Telíčko má trojuholníkový tvar posiaty rebrami po celej dĺžke.

Cena 0,87 €
Viac
Vypredané
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Vypredané
#1132 haldorado_specicorn_mega_magyar_betyar_klobasa-600x800
  • #1132 haldorado_specicorn_mega_magyar_betyar_klobasa-600x800

Spécicorn Mega KLOBÁSA 8ks

02051
SpéciCorn Mega je veľká, chutná, farebná, vznášajúca sa gumená kukurica. Tieto mäkké a veľké nástrahy sú chytľavé skoro vždy a všade. Vydržia aj nápor bielych rýb a odolajú aj náporom sumčekov amerických.
5,70 €
S DPH
Množstvo
Vypredané - 0 ks

Registráciou na našom internetovom obchode získavate ihneď zľavu -5% na všetky objednávky! Ak prekročíte súčet objednávok nad 50,00 € získavate vyššiu zľavu vo výške -6% na všetky objednávky ...
  DOPRAVA ZDARMA

Na všetky objednávky nad 99€

  ZÍSKAJTE ZĽAVY AŽ DO -20%

Stačí sem kliknúť a zaregistrovať sa :-)

  MOŽNOSŤ VRÁTENIA TOVARU

do 14 dní od doručenia

Popis

SpéciCorn Mega je veľká, chutná, farebná, vznášajúca sa gumená kukurica. Tieto mäkké a veľké nástrahy sú chytľavé skoro vždy a všade. Vydržia aj nápor bielych rýb a odolajú aj náporom sumčekov amerických.Môžeme si byť istý tým že skôr alebo pozdejšie ryba ucíti neodolateľnú arómu tejto nástrahy. SpéciCorn Mega ako už aj jej názov napovedá je 3x večšia ako klasická gumená kukurica. Každý téglik obsahuje 2 rôzne farby kukurice. Žltú „základnú nástrahu” nájdeme vo všetkých príchutiach ktoré sme doplnili o zrná ktoré majú výraznú fluo farbu.

Detaily produktu
HALDORÁDÓ
02051
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 04509

Značka: HALDORÁDÓ

Spécicorn Mega TRIPLEX 8ks

(0)

Medzi novinkami roku 2020 sa objavili nástrahy BlendeX TripleX, a práve túto TripleX príchuť sme pridali aj medzi produkty SpéciCorn Mega. V jednom balení nájdete čierne, žlté a červené silikonové kukurice s príchuťou

Cena 5,70 €
Viac
Skladom

Kód: 02052

Značka: HALDORÁDÓ

Spécicorn Mega VEĽKÝ AMUR 8ks

(0)

SpéciCorn Mega je veľká, chutná, farebná, vznášajúca sa gumená kukurica. Tieto mäkké a veľké nástrahy sú chytľavé skoro vždy a všade. Vydržia aj nápor bielych rýb a odolajú aj náporom sumčekov amerických.

Cena 5,70 €
Viac
Skladom

Kód: 02559

Značka: DELPHIN

ZIG RIG MIX 12mm 10ks

(0)

Obľúbený zig-rig si našiel mnohých priaznivcov a dokazuje svoju silu nie len v lete. Plávajúce penové nástrahy môžete rybám ponúknuť v stĺpci, skombinovať ich s potápavými guľôčkami, dipovať či dokonca orezať do ľubovoľného tvaru a prezentovať ako niečo výnimočné.

Cena 2,89 €
Viac
Skladom
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Sledujte nás na Facebooku